Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.238.111.130 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
11 berichten.
Karin uit Lewedorp schreef op 29 mei 2023 om 13:02:
Heerlijk dagen bij jullie gehad, helaas kwamen we door een flinke file veel later aan dan gepland…. ‘s Avonds naar Bruce Springsteen in de Arena geweest. Was prima aan te rijden van jullie, zo’n 25 minuten. De volgende morgen genoten van het heerlijke ontbijt en lekker in de zon in jullie boomgaard aan de oude rijn gezeten. Kortom, voor herhaling vatbaar! Groetjes Thomas & Karin
Ida Brongers uit São Vicente da Beira (Portugal) schreef op 11 oktober 2022 om 15:18:
Lieve familie, Slechts een paar nachtjes waren we in jullie gezellige huisje. Ondanks dat we laat aankwamen, was er toch ook voor ons appeltaartjes en een vriendelijk gezicht. Fijn welkom en 's morgens heerlijk een kopje koffie doen in het zonnetje op het terras uitkijkend over de vaart waar twee mannen aan het vissen waren en de familie waterhoen ook een kijkje kwam nemen. Nogmaals dank
Toine en Carla van Baal uit Rijen schreef op 6 augustus 2022 om 18:32:
Wat een fijne week hebben we gehad in jullie B&B. Ontvangen met een heerlijk appeltaartje en elke dag een super ontbijt!!! En relaxen in de boomgaard op een bankje. Mooie omgeving en super aardige mensen!
Jaap en Eugenie uit Bodegraven schreef op 2 augustus 2022 om 18:15:
Heerlijk genoten van een nachtje in de pipowagen en het uitgebreide ontbijt. Het verblijf is eenvoudig maar alle voorzieningen zijn aanwezig. Lekker op ons eigen terras in de zon gezeten. Dank voor de goede zorgen.
Merel uit De meern schreef op 26 april 2021 om 11:50:
Ik heb een heerlijk paar dagen gehad in de BnB in de pipo wagen. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Een mooi privé terras aan het water. Heerlijk! Als je wil kun je gratig gebruik maken van twee kano's.
Nellie van Duuren uit Woerden schreef op 12 juli 2020 om 09:48:
Zaterdag 27 juni 2020 hebben mijn wandelmaatje en ik een wandeltocht gelopen van 23,6 km. We hebben rust gehouden bij B&B de Oude Rijn in Harmelen. Lekker in de mooie boomgaard koffie gedronken met appelgebak wat net uit de oven kwam. Erg gastvrij. Kregen ook nog een bakje kersen mee.
Carla uit Koudekerk a/d Rijn schreef op 21 maart 2019 om 09:10:
20 maart 2019. motregen we stapten uit de bus en wilden de wandeling Hollandse Kade beginnen maar eerst koffie. daar zei mijn vriendin. open? ja hoor. buitenterras overdekt aan de Oude Rijn werden we verwend met thee gebal een kussen om op te zitten en een plaid. en toen die belevenis van dat kleine vogeltje ach gossie, hoe is het nu met de kleine?
Peter van Eijk uit Brunssum schreef op 25 juli 2017 om 15:14:
Hele mooie locatie voor een paar dagen weg. Ideale startpunt om mooie fietstochten en wandelingen te maken. Daarna heerlijk uitrusten op het terras of in de boomgaard met een ijsje of heerlijk fruit. Lekker geslapen en een heerlijk mega ontbijt. Bijna alles kan, je hoeft het maar te vragen.
Do uit Woerden schreef op 15 juni 2017 om 21:32:
Heerlijk fruit en altijd lekker geniete van de rust
nollen uit woerden schreef op 12 november 2016 om 11:39:
Hele leuke telaxed licatie. gewoon ff weg vde snelweg. heerlijk eerlijk fruit..
Thomas schreef op 4 november 2016 om 21:09:
Laat een bericht achter